Friday 12 September 2014

Nyomtatható party szettek- avagy saját magunk konkurenciája?!

Gondolkodtam, belevágjak-e tanulmányokba e téren, éppen a fentiek miatt, de aztán a "valami -megint-új" nem hagyott nyugodni.
És íme debütál a Zaubertorten "Csináld magad party szervíz" ! 
Megkapod a fájlokat, kinyomtatod tetszes szerinti példányban, és csak a fantáziád szab határt, milyen desszertasztalt készítesz akár sütéstudomány nélkül is! 
Persze azért hütlen lettem volna magamhoz, ha nem készülnek a szettekhez ehetö kiegészítök, mint például ehetö ostyakép tortára, csokoládé transzfer fólia, vagy ehetö cukorpapír dísz, amit könnyedén egy egyszerü bolti kekszre is rátehetsz.
Nem utolsó sorban a kis ( vagy a nagyobb ...) ünnepeltel együtt tudjuk kivágni, hajtogatni és ragasztani a díszeket, összeállítani a vendégek kis díszdobozkáit. 
Kis eröfeszítés - élvezetes munka együtt - és egy ámulatba ejtö végeredmény... 
Hát nem megéri?
Kamilla Sonic szülinapot kért ( a 3D sonic tortát elsvindliskedtem... igaz nem voltunk a sütödém közelében a jeles napon) , a minimál jegyében készült neki ez az összeállítás, amit persze még lehetett volna fokozni. 
A FB-on már bemutatott szafaris szett már kicsit több mindent tartalmaz, viszont élöben még nem mutattam be. Bár akár rátok is bízhatnám a dolgot... Akit érdekel, írjon, én pedig közzéteszem a müremekeket..


a gyufásdoboz nem tartozék...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...