Tuesday 11 November 2014

Bogyó és Babóca szülinapi party



A nyomtatható szettek természetesen szintén Zaubertorten konyhájában készülnek.

Odavagyok az ún. "desszertasztal" müfajért, ahol minden csodás harmóniában áll elö. Torta, muffinok, díszes kis kekszek, szalvéták, poharak, és még sorolhatnám... Alig vártam, hogy adódjon egy -egy alkalom, amikor  én is elörukkolhattam valamivel. Így született Kamilla méhecskés partija, amihez az interneten kerestem ún. "free printable"-t amiböl szinte minden témában találhatunk  ingyenesen hozzáférhetö szetteket is..
Mi a szuperklassz ezekben a szettekben?
Viszonylag olcsón elérhetök, a letöltehetö szettet annyiszor nyomtatjuk ki, ahányszor csak akarjuk, és a meglévö elemeket kedvünk és fantáziánk szerint variálhatjuk is.

A szett elérhetö  itt


Mellesleg jó móka együtt készülni a szülinapra vagy ünnepre, kivágni, összeragasztani, felfüzni a dekorációt. 
Használhatunk házilag készült tortát,
 egyszerü bevonattal,

muffinokat,

 az elkészített díszekkel álomtortát varázsolhatunk könnyedén!
Ha nagyon nincs idönk, még a díszes kekszeket sem kell megsütnünk: a fondantpapírra nyomtatott motívumokat egyszerüen a boltban vásárolt kekszre is felragaszthatjuk.
ehetö fondantpapírral díszített kekszek
 Ha mégis házilag sütjük a kedvenc kekszünket/ mézeskalácsunkat, kipróbálhatjuk a különleges csokoládé transzferfóliát: a kekszeket fehércsokiba mártjuk, majd rátesszük a kivágott mintákat. A csoki dermedése után lehúzzuk az átlátszó védöfóliát és ta-daaam: íme a szuperkülönleges, egyedi díszes keksz! 
Az én személyes kedvencem a fehér csokiba mártott Oreo keksz ( vagy hasonszörü testvérkéje), tetején különféle mintákkal.
Oreo kekszek fehér csokoládé bundában, csoki transzfer fóliával díszítve
Nyamii...
 A kis vendégeknek újabban divatos kis köszönöajándékokat adni. Ehhez cuki kis díszdobozokat nyomtathatunk ki, amiben a meglepetés ajándékokat a gyerekek hazavihetik..Apró ajándékok?? Csoki - különleges és persze témához illö csomagolásban: ime:

csokipapír, a szett tartozéka

Kukucs :-)
A kis házikó dobozzal nagyszerüen lehet aztán otthon játszani.. Vannak hozzá többféle méretben kivágható Bogyó és Babóca figurák, dekorálni, bábot készíteni stb..
Babóca minden mennyiségben
persze ideillö jelmezben... nem árt, ha lakik otthon egy kis cukiság, hogy ö legyen a party arca


mi már élesben is kipróbáltuk ...



1 comment:

Zsuzsi said...

Nagyon szuper lett a gyerekparti,gratulálok!! Az én kislányom is imádja Babocáékat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...