![]() | ||||||||
A csokiba mártott kekszet rácsra/ sütöpapírra helyezzük, és a kivágott transzferfóliát MATT oldalával lefelé a kekszre tetsszük. Óvatosan rányomjuk, hogy mindenütt érintkezzen a csokival. |
A fejjel lefelé módszer:
alul van a csokitranszfer, és csokiba mártott kekszet óvatosan rátesszük. Majd addig nyomjuk a kekszet finoman, míg a csoki éppen a süti széléig nem fut.
ne lapítsuk ki teljesen, a fólia és a keksz között azért maradjon csoki!!
![]() |
Így járunk, ha fordítva tesszük a fóliát a csokira... |
FONTOS! A fehér csoki rémesen lassan dermed. Adjunk neki inkább egy napot, és közben ne nézegessük, próbálgassuk, jó -e már, mert tuti mehet a kukába az egész. Higyjétek el, tudom...
Hoppá! Igy járunk, ha a fólia fényes fele érintkezik a csokival.
MINDIG A MATT FELÜLETRE KERÜLJÖN A CSOKI / A MATT OLDALT NYOMJUK ÓVATOSAN A CSOKIS FELÜLETRE!
A túlfolyt és megdermedt csokit egy éles vékony pengéjü késsel / szikével körbevágjuk. Ha látszik a minta körvonala és ez nem mutat túl jól, finoman és lazán egyszerüen lekaparjuk.
KÉSZ!!
Jó móka nem?
No comments:
Post a Comment